Image Hosted by ImageShack.us

Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Φύτρωσε... δέντρο στον πνεύμονά του

Φύτρωσε... δέντρο στον πνεύμονά του

Άφωνοι έμειναν οι γιατροί που κλήθηκαν να χειρουργήσουν τον 28χρονο Άιρτομ Σιντόρκιν από τη Ρωσία, για να του αφαιρέσουν ένα δέντρο μήκους πέντε εκατοστών, που φύτρωσε και μεγάλωνε σαν παράσιτο στον πνεύμονά του.

Οι γιατροί υποψιάζονταν ότι ο 28χρονος έπασχε από κάποια μορφή καρκίνου, αφού στις ακτινογραφίες έβλεπαν την περίεργη σκιά που βλέπετε στη φωτογραφία, αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να φανταστούν ότι επρόκειτο για ένα μικρό δεντράκι!

Οι γιατροί που έκαναν την επέμβαση στον 28χρονο αφαίρεσαν τμήμα του πνεύμονά του, προκειμένου να του σώσουν τη ζωή και παρατήρησαν ένα μικρό κλαδί από είδος έλατου, το οποίο είχε αναπτυχθεί παρασιτικά στον οργανισμό του 28χρονου.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι από τη στιγμή που το μήκους πέντε εκατοστών κλαδί είναι πολύ μεγάλο για να το έχει καταπιεί ο Άιρτομ, η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι ο 28χρονος εισέπνευσε σπόρο του δέντρου, ο οποίος με κάποιο τρόπο δεν αποβλήθηκε από τον οργανισμό και βρήκε αρκετή υγρασία και οξυγόνο για να αναπτυχθεί πάνω στον πνεύμονά του.

Η εγχείριση ήταν απόλυτα επιτυχής και ο τυχερός μέσα στη ατυχία του Άιρτομ απαλλάχθηκε από το παρασιτικό δέντρο που μεγάλωνε μέσα του και του προκαλούσε αφόρητους πόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας