Image Hosted by ImageShack.us

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Μπαρ προσφέρει δωρεάν ποτό σε κάθε πελάτη που θα βρίζει το μπάρμαν!

Ένα μπαρ, στην Ισπανία, προσφέρει δωρεάν ποτό και τάπας σε κάθε πελάτη που θα βρίζει το μπάρμαν. Το μπαρ, Casa Pocho , στην περιοχή Cullera, άνοιξε την περασμένη εβδομάδα και η προωθητική ιδέα αναμένεται να βρει μεγάλη απήχηση.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ, κύριος Bernard Mariusz, είπε πως οι πελάτες προκειμένου να εξασφαλίσουν δωρεάν ποτό η τάπας πρέπει να βρίσουν τον μπάρμαν αλλά η βρισιά πρέπει να είναι τουλάχιστον ευφάνταστη ή αστεία.

«Δεν μπορούν να βρίζουν την οικογένεια του μπάρμαν αλλά μπορούν να του πουν διάφορες άλλες βρισιές. Ακόμη και άνθρωποι άνω των 70 ετών έρχονται και βρίζουν,» είπε ο κύριος Bernard Mariusz.

Ο κύριος Bernard Mariusz ισχυρίζεται πως εφάρμοσε αυτήν την τακτική γιατί είναι προτιμότερο να υπάρχει ένα συγκεκριμένο μέρος να ξεσπούν οι κουρασμένοι και τσαντισμένοι με τη ζωή τους πελάτες, παρά να τα ακούει όλα η οικογένεια τους.

«Όταν μπαίνεις κατάκοπος μετά τη δουλειά, μπορείς να τους βρίσεις άνετα κι εκείνοι θα το χαρούν τόσο που θα σε κεράσουν ένα ποτό,» είπε ένας θαμώνας του μπαρ.

Η πιο καλή βρισιά κερδίζει ένα ποτό η τάπας δωρεάν που κοστίζει γύρω στα δυο ευρώ.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιο σας